Dinerkaart van 17.00 tot 20.00 uur

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Soepen

 
   
- Gerookte paprikasoep met tuincress en room € 6.00
- Groentenbouillon met peen, bosui en omeletreepjes € 6.00
- Romige champignonsoep € 6.00
   

 

Voorgerechten

 
   
- Runderbeenmerg uit de oven met briochebrood en vijgenconfijt € 12.75
- Carpaccio van rund met pijnboompitten, rucola, pesto en Parmazaanse kaas € 12.75
- Gerookte Schotse zalm met picalilly, zoetzure groentjes en roggebrood-roomkaas € 11.75
- Coquilles Saint-Jaques met zuring roomsaus en krokante wortel  €  13.75
- Gebrande fetakaas met gekonfijte pompoen en rozijnen vinaigrette** € 10.75
- Vleesplankje; Serranoham, Spinata Romana, nagelhout,briochebrood en een smeerpathé van livar varken  € 10.75
 -Visplankje; Gerookte zalm, gerookte makreeel, calamaris, krokante garnaal, brioche brood en een smeerpathé van sardientjes  € 10.75
   
   
   
   
   

 

Hoofdgerechten

- Tournedos van de ossenhaas met  gebakken eendenlever en Madeirajus € 29.00
- Gebakken zalmfilet met romige zuringsaus en knolselderijkrokant € 24.00
- Groenten palet van bospeen, biet, pompoen, oesterzwam en truffelgort** € 21.00
- Lamshaasjes met honing-thijmsaus € 25.00
- Ibericahaas met cèpesroomsaus € 24.00 
   
   
   
   
   
   

Plate gerechten, geserveerd met frites en salade

 € 17.95
Geserveerd met aardappelgarnituur en salade
- Spareribs  
- Kogelbiefstuk met kruidenboter  
- Schnitzel met gebakken uien, spek en champignons  
- Gebakken schelvis met remouladesaus  

 

Nagerechten

 
- Merinques met gluhweinijs en caramel fudge saus € 7.65
- Tarte tatin van peer met arabicaijs € 7.65
- Crème brulee € 7.65
- Coupe Dame Blanche € 6.50