Fietsverhuur Bronkhorst

De achterhoek en met name de omgeving van Bronkhorst bieden talloze opties voor prachtige fietsroutes. Een bezoek aan Bronkhorst gepland maar niet de beschikking over een elektrische fiets? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid om een elektrische fiets te huren voor een dagdeel of een dag, waardoor u zorgeloos kunt genieten van de historische omgeving.

Naast onze elektrische fietsen beschikken wij ook over elektrische scooters en e-choppers, waarmee u, net als bij de elektrische fietsen, geluidloos van de omgeving kunt genieten.

Naast de verhuur van onze voertuigen kunt u gebruik maken van een van onze arrangementen zoals koffie met gebak, lunch met consumptie naar keuze, of een compleet verzorgde picknick/lunch voor onderweg, allemaal in samenwerking met Het Wapen van Bronkhorst! Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in en om Bronkhorst.

Boek eenvoudig uw dagje uit via de ‘Boek’ knop op onze website, of bel/Whatsapp naar een van de beschikbare telefoonnummers!

Voor meer details en reserveren van de gewenste fiets(en) zie de website van de verhuurder.