Dinerkaart van 17.00 tot 20.00 uur

Heeft u een allergie? Meld het ons.

Soepen

€ 6.95
- Uiensoep-kaascroûton-bosui
- Tomatensoep-pestoroom
- Mosterdsoep-spekjes-bieslook

Voorgerechten

 
- Marbré van gerookte paling en gerookte zalm- krokante garnaal- mayinaise van zeekraal € 14.50
- Carpaccio van rund-pijnboompitten-rucola-truffelmayonaise, Parmezaanse kaas€ 12.95
- Carpaccio XL€ 15.95
- Terrine van gerookte paprika-roomkaas-groentenchips-balsamicostroop€ 10.50
Broodplank
Diverse broodsoorten met dips en smeersels
€ 6.50
 - Vleesplank
Serranoham-Spinata Romana-Coppa di Parma-Bitterbal-Pincho van kippendij-paté.
Voor twee personen
 € 15.50

€ 25.00
- Visplank
Gerookte zalm- Gerookte makreel- Calamaris- Krokante garnaal- Noorse garnalen- Anjovis- Tonijnsalade- Sardientjes.

Voor twee personen
€ 15.50


€ 25.00

Hoofdgerechten


 
- Tournedos van de ossenhaas *€ 29.50
- Runderentrecôte 200 gram *€ 23.50
- Runder ribey 300 gram *€ 18.95
* Sauskeuze:
- kruidenboter- Pepersaus- Champignonroomsaus
- Saté van varkenshaas€ 22.50
- Zalmfilet met truffelrisotto€ 23.50
- Knoflook gamba's€ 25.50

Plate Service


  
- Spareribs € 19.95
- Schnitzel met gebakken uien, spek en champignons€ 19.95
- Runderburger (rood, medium of doorbakken)€ 19.95
- Gebakken zalmfilet, met romige briesaus€ 19.95
Gerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en salade

Nagerechten

 
- Trio van chocolade:
Chocolademousse, chocoladeijs, brownie-fudgecake
€ 8.50
- Huisgemaakte Tiramisu€ 8.50