Dinerkaart van 17.00 tot 20.00 uur

Heeft u een allergie? Meld het ons.

Soepen

€ 6.00
- Uiensoep
- Pompoensoep met chiliflakes **
- Wildbouillon met beukenzwammetjes

Voorgerechten

 
- Carpaccio van gerookte eendenborst met granaatappeldressing€ 13.50
- Zacht gegaard gerookt buikspek met specerijenlak en lauwwarme kidneybonen€ 12.95
- Terrine van gerookte gans en lever met zuurkool en briochebrood met rode fruitcompôte€ 14.50
- Carpaccio van rund met pijnboompitten, rucola, pesto en Parmezaanse kaas€  12.95
- Gerookte zalm en makreel met wakamé en saffraan-citroenmayonaise€ 12.95
- Mabré van gerookte paprika en vanilleroomkaas met Parmezaankrokant **€ 12.95
- Wildplankje ;
Hertenham, hertensalami, hazenpastei, eendenpaté met lever, wildzwijnscoppa en vijgenchutney
 € 16.25
 - Visplankje;
Gerookte zalm, gerookte makreel, calamaris, Noorse garnalen, krabsalade en sardientjes
 € 14.95

Hoofdgerechten


 
- Fasant met roomzuurkool, aardappelpuree, gekookt gerookt spek en worst€ 26.50
- Hertenbiefstuk met krachtige wildjus€ 29.50
- Wildpeper met rode kool, aardappelpuree en stoofperencompôte€ 24.50
- Tournedos van de ossenhaas
- Garnituur:
- Stroganoffsaus, kruidenboter of rode wijnsaus
€ 22.50

€ 2.50
- Gebakken zalmfilet met pastinaakcrème en beurre noisette€ 22.95
- Schnitzel met gebakken spek, uien en champignons€ 20.50
- Coquilles van courgette met knolselderij, bataatcrème en beukenzwammen**€ 20.50

Nagerechten

 
- Amarene-boterkoek met kweepeer en vanilleijs€ 7.75
- Pure chocolademousse met kruidendeeg en gekarameliseerde banaan€ 7.75
- Bitterkoekjes tiramisu met rood fruitcompôte€ 7.75
- Coupe Dame Blanche€ 6.50