Dinerkaart van 17.00 tot 20.00 uur

Heeft u een allergie? Meld het ons.

Soepen

€ 6.75
- Tomatensoep met bosui
- Groentenbouillon met groene kruiden en omelet
- Mosterdsoep met prei en een vleugje gorgonzola

Voorgerechten

 
- Rundercarpaccio met pesto, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en rucolasla€ 13.50
- Runderbeenmerg met peterselieboter€ 13.50
- Marbre van zalm en paling met dragonmayonaise en gecarameliseerde rode ui € 14.50
- Groentenfritots;
In tempurabeslag gebakken groentenmelange met een avocadodip
€ 12.95
Broodplank
Brood met diverse smeersels en dips
€ 6.50
 - Vleesplankje;
Diverse charcuterie van vlees
 € 15.50
- Visplankje
Gevulde plank met het beste van de zee
€ 15.50

Hoofdgerechten


 
- Tournedos van de ossenhaas (200 gr) met peperjus€ 28.95
- Kabeljauwfilet met venkel, zwarte bonen en beurre noisette€ 26.50
- Roergebakken knoflookgamba's€ 25.00
- Groentenburrito gegratineerd met brie€ 18.95

Plate gerechten


€ 18.95

- Gebakken scholfilet met remouladesaus
- Kogelbiefstuk met kruidenboter
- Sshnitzel met spek, ui en champignons

Gerechten uit de Mibrasa houtskooloven

De Mibrasa is een gesloten barbeque met technische specificaties
waarmee de luchtstroom door de grill nauwkeurig geregeld kan
worden en de intensiteit van de sintels kan veranderen.
Door deze uiterst efficiënte manier van koken worden de
unieke en natuurlijke smaken van de producten
bereid in de mibrasa oven.
Hoofdgerechten van de grill:
- Runder rib-eye steak (350 gram)€ 26.50
- Runderentrecôte (300 gram)€ 24.95
- Cote de boeuf (rib-steak ong. 600 gram)€ 33.50
-Halve haan piri piri € 18.95
- Spare-ribs€ 19.95
- Indische Saté met pindasaus€ 19.95
Sauskeuze passen dij bovenstaande steak gerechten
-Pepersaus
-Gorgonzolaroomsaus
- Kruidenboter
- Beurre glace

Nagerechten

 
- Mangobavarois met frambozen€ 7.95
- Vanille-limoen cheesecake met bosvruchten€ 7.95
- Chocolademousse met frambozenijs en advocaat€ 7.95