Dinerkaart
Dinerkaart van 17.00 tot 20.00 uur
Heeft u een allergie? Meld het ons.
Soepen | € 6.75 |
---|---|
- Uiensoep | |
- Groentenbouillon met groene kruiden en omelet | |
- Mosterdsoep met prei en een vleugje gorgonzola |
Voorgerechten | |
---|---|
- Rundercarpaccio met pesto, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en rucolasla | € 13.50 |
- Marbre van zalm en paling met dragonmayonaise en gecarameliseerde rode ui | € 14.50 |
- Groentenfritots; In tempurabeslag gebakken groentenmelange met een avocadodip | € 12.95 |
Broodplank Brood met diverse smeersels en dips | € 6.50 |
- Vleesplankje; Diverse charcuterie van vlees | € 15.50 |
- Visplankje Gevulde plank met het beste van de zee | € 15.50 |
Hoofdgerechten | |
---|---|
- Tournedos van de ossenhaas (200 gr) met peperjus | € 28.95 |
- Zalmfilet met dille-roomsaus | € 24.50 |
- Groentenburrito gegratineerd met brie | € 18.95 |
Plate Service | € 18.95 |
---|---|
- Gebakken scholfilet met remouladesaus | |
- Kogelbiefstuk met kruidenboter | |
- Schnitzel met spek, ui en champignons | |
Gerechten worden geserveerd met frites en salade |
Gerechten uit de Mibrasa houtskooloven |
|
---|---|
waarmee de luchtstroom door de grill nauwkeurig geregeld kan worden en de intensiteit van de sintels kan veranderen. Door deze uiterst efficiënte manier van koken worden de unieke en natuurlijke smaken van de producten bereid in de mibrasa oven. |
|
![]() |
|
Hoofdgerechten van de grill: | |
- Runder rib-eye steak (350 gram) | € 26.50 |
- Runderentrecôte (300 gram) | € 24.95 |
- Spare-ribs | € 19.95 |
- Saté van varkenshaas met pindasaus | € 19.95 |
-Halve haan piri piri | € 18.95 |
Sauskeuze passen bij bovenstaande steak gerechten | |
-Pepersaus | |
-Gorgonzolaroomsaus | |
- Kruidenboter | |
- Beurre glace | |
Nagerechten | |
---|---|
- Mangobavarois met frambozen | € 7.95 |
- Vanille-limoen cheesecake met bosvruchten | € 7.95 |
- Chocolademousse met frambozenijs en advocaat | € 7.95 |