Dinerkaart van 17.00 tot 20.00 uur

Heeft u een allergie? Meld het ons.

Soepen

€ 6.75
-Tomatensoep
- Groentebouillon met groene kruiden en ommelet
- Mosterdsoep met prei en een vleugje gorgonzola 

Voorgerechten

 
- Rundercarpaccio met pesto, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en rucolasla€ 13.50
- Vitello Tonato: kalfsvlees met kappertjes, groene kruiden en tonijnmayonaise€ 13.50
- Marbre van zalm en paling met dragonmayonaise en gecarameliseerde rode ui € 14.50
- Groentenfritots;
In tempurabeslag gebakken groentenmelange met een avocadodip
€ 12.95
Broodplank
Brood met diverse smeersels en dips
€ 6.50
 - Vleesplankje;
Diverse charcuterie van vlees
 € 15.50
- Visplankje
Gevulde plank met het beste van de zee
€ 15.50

Hoofdgerechten


 
- Tournedos van de ossenhaas met peperjus€ 28.90
- Runder-ribeye met kruidenboter€ 26.50
- Kabeljauwfilet met venkel, zwarte bonen en beurre noisette€ 26.50
- Courgette gevuld met truffelgort, gebakken polenta en tomatenrelish€ 24.50

Plate gerechten


€ 18.95

- Gebakken scholfilet met remouladesaus
- Kogelbiefstuk met kruidenboter
- Saté van varkenshaas
-Spareribs
- Groentenburrito gegratineerd met camembert

Nagerechten

 
- Mangobavarois met frambozen€ 7.95
- Tarte Tatin met perensorbetijs€ 7.95
- Chocolademousse met frambozenijs en advocaat€ 7.95