Dinerkaart van 17.00 tot 20.00 uur

Heeft u een allergie? Meld het ons.

Soepen

€ 6.50
- Mosterdsoep met prei en een vleugje gorgonzola
- Tomatensoep met bosui
- Sjiitake bouillon met bieslook

Voorgerechten

 
- Luxe broodplank met diverse smeersels€ 6.50
- Coquilles St Jaques en krokante buikspek en korianderschuim€ 14.95
- Terrine van gerookte zalm, paling en heilbot met saffraanmayonaise € 14.95
- Rundercarpaccio met rucolasla, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en pesto€ 13.50
- Terrine van gerookte paprika, roomkaas en komkommer€ 11.95
 - Vleesplankje;
Plank met diverse charcuterie van vlees
Voor twee personen
 € 15.25

€ 24.50
- Visplankje
Gevulde plank met het beste van de zee
Voor twee personen
€ 15.25

€ 24.50

Hoofdgerechten


 
- Tournedos van de ossenhaas met Madeirasaus€ 28.50
- Rack van Gaasterland varken met romige saus van eekhoorntjesbrood€ 26.50
- Boeuf bourguignon met zoete aardappel, krokante biet en rode kool€ 23.50
- Gebakken zeebaarsfilet met gremolata en beurre noisette€ 22.50
- Gourgette uit de oven gevuld met parelgort, notenpesto, zontomaat en Parmezaanse kaas€ 22.50

Plate gerechten


€ 18.95

- Bronkhorsterspies
Varkenshaas, paprika, spek, ui, knoflook en een pittige coktailsaus**
- Kogelbiefstuk met gebakken uien, champignons en spek **
- Gebakken zalmfilet met dille roomsaus*
- ** Geserveerd met frites en salade
-Extra Frites of Salade€ 3.75

Nagerechten

 
- Coupe Dame Blanche€ 6.50
- Oreo semi-fredo met chocoladesaus€ 7.95
- Mangobavarois met watermeloen en amandelkletskoppen€ 7.50
- "Koffieplank"
Koffie of thee met diverse friandes
€ 12.50