Dinerkaart van 17.00 tot 20.00 uur

Heeft u een allergie? Meld het ons.

Verrassingsmenu

 
- "Menu van de Chef "
-Een drie gangen diner.€ 34.50
Een vier gangen diner€ 39.50

Soepen

€ 6.50
- Uiensoep
- Gerookte paprikasoep
- Soto soep (Indische Kippensoep)

Voorgerechten

  
- Voorgerecht van de dag€ 12.95
- Carpaccio van tonijn met saffraan-citroenmayonaise, wakamé en aardappelkaantjes€ 14.95
-Carpaccio van rund met pijnboompitten, rucola, pesto en Parmezaanse kaas€ 13.50
- Gegratineerde knoflookchampignons in roomsaus€ 13.50
- Vleesplankje ; "Van de Goed gevulde spaarvarkens"
Plank met diverse charcuterie van het goedgevulde spaarvarken
Menus - Goedgevuld.png € 15.25
 - Visplankje;
Gevulde plank met het beste van de zee.
 € 15.25
- Luxe Broodplank
Met diverse huisgemaakte smeersels
€ 6.50

Hoofdgerechten


  
- Hoofdgerecht van de dag€ 24.50
- Vis van de dagDagprijs
- Surf en Turf met Bearnaisesaus€ 29.50
- Tournedos van de ossenhaas met pepersaus€ 29.50
- Papadum met gegrilde groenten en baba ganoush€ 21.50

Plate gerechten


€ 18.95
- Kogelbiefstuk met kruidenboter **
- Schnitzel met spek, ui en champignons **
- Saté van varkenshaas **
- Gebakken scholfilet met remouladesaus **
- ** Geserveerd met frites en salade
-Extra Frites of Salade€ 3.75

Nagerechten

 
- Vers fruit met een koude sabayon€ 8.50
- Citrus, vanille Crème Brulee€ 7.95
- Coupe Dame Blanche€ 6.50