Dinerkaart van 17.00 tot 20.00 uur

Heeft u een allergie? Meld het ons.

Soepen

 
- Gerookte paprikasoep met tuincress en room. **€ 6.00
- Groentenbouillon met peen, bosui en omeletreepjes. **€ 6.00
- Aspergesoep met garnituur van asperges en ham€ 6.50

Voorgerechten

 
- Zalm en paling met dragonmayonaise, asperges en aardappelkaantjes€ 13.95
- Carpaccio van rund met pijnboompitten, rucola, pesto en Parmazaanse kaas€ 12.95
- Rode bietcarpaccio met zachte geitenkaas, balsamicostroop, komkommer, cherry tomaat en macadamianootjes.**€ 11.50
- Romige knoflookgamba's met Parmezaanse kaas uit de oven€  12.50
- Vleesplankje ; Serranoham, Spinata Romana, carpaccio, bitterbal en een smeerpaté van livar varken € 13.50
 - Visplankje; Gerookte zalm, gerookte makreel, calamaris, Noorse garnalen en een smeerpaté van sardientjes € 14.50
- Groentenplankje : Gegrilde courgette en paprika, maiskolfje, groentenfritots en een saus van yoghurt en munt.**€ 13.50
- "Pincho"plankje: Gamba/chorizo, ansjovis/gerookte paprika, brie/honing/pecan, rauwe ham/tomaat/mozzarella/basilicum, gerookte zalm/avocado/peterselie, carpaccio/pesto/rucola€ 16.50

Hoofdgerechten


 
- Tournedos van de ossenhaas 1)€ 27.50
- Gebakken kalfsentrecôte 1)€ 26.50
1) Garnituurkeuze
- Pepersaus, Stroganoffsaus of kruidenboter
- Portie asperges (drie stuks)
€ 2.50
€ 4.00
- Papadum met gegrilde groenten en baba ganoush€ 22.50
- Gebakken knoflookgamba's€ 25.00
- Asperges traditioneel, geserveerd met ham, ei en boterjus, aardappeltjes en nootmuskaat€ 24.50
- Asperges met gebakken zalmfilet en Hollandaisesaus€ 26.50

Plate gerechten, geserveerd met frites en salade


€ 17.95
Geserveerd met aardappelgarnituur en salade
- Spareribs
- Kogelbiefstuk met kruidenboter
- Schnitzel met gebakken uien, spek en champignons
- Gebakken schelvis met remouladesaus

Nagerechten

 
- Appelcrumble met vanilleijs en slagroom€ 7.75
- Frisse citroen crème brulée€ 7.75
- Kaneelparfait met suikerbrood, rood fruit en lemon curd€ 7.75
- Coupe Dame Blanche€ 6.50